Warrecords Ponyclub w/ Hantrax & Osca:raw

Ten voordele van Belgisch Centrum voor Geleidehonden

WARRECORDS PONYCLUB
๐—Ÿ๐—ถ๐—ณ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€๐—ป'๐˜ ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜† ๐—ฐ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ, ๐—ฏ๐˜‚๐˜ ๐˜„๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ป ๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ผ ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜†๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ. ๐—–๐—ผ๐—บ๐—ฒ ๐—ท๐—ผ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—น๐˜‚๐—ฐ๐—ธ๐˜† ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฒ.

Elke 2de en 4de zaterdag van november en december organiseren we in onze record store, te Antwerpen, een event. De (voorlopig) laatste editie geven we graag weg aan het goede doel.

We kozen samen met onze artiesten voor een goede doel dat dieren betrekt en toch mensen helpt. De keuze was dus snel gemaakt.

Waarom dit goed doel?

Hantrax, de headliner van onze avond, is grote dierenfan. Hij verzamelt dopjes voor blinde geleidehonden.
Onze support act, Osca:raw (fr), is ook een hondenfanaat, dus keuze was snel gemaakt.

Belgisch Centrum voor Geleidehonden

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw (BCG) is een mobiliteitsorganisatie die blindengeleidehonden opleidt voor personen met een visuele beperking. Elk onderdeel van de opleiding is voor ons uitermate belangrijk. Zo selecteren we onze pups zorgvuldig, voorzien we hen van een vakkundige opleiding en zorgen we voor blijvende nazorg.

De vraag naar geleidehonden is zeer groot. In Belgiรซ krijgen 2 personen op 100 te maken met een vorm van slechtziendheid, zoals een verlies in gezichtsscherpte of een verlies van een deel van het gezichtsveld. Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden stelt de blindengeleidehonden gratis ter beschikking aan personen met een visuele beperking.

Een geleidehond is voor vele blinde en slechtziende personen een steun en toeverlaat. De hond draagt bij tot de integratie in onze 'ziende' maatschappij en geeft hen de mogelijkheid zich zelfstandiger, sneller, meer ontspannen, maar vooral veiliger te verplaatsen.

Bekijk dit goed doel