Warmste Workouts - TVV ‘t Vonderke

Ten voordele van vzw Mekanders

In de maand december organiseren wij bij Access 2 Joy verschillende leuke workouts en workshops ten voordele van jouw gezondheid, maar vooral ook ten voordele van ‘t Vonderke in Merksplas.
De juiste datums en concrete activiteiten vind je terug op onze website.
Check zeker ook ons evenement op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Waarom dit goed doel?

Met deze actie willen we graag de geweldige werking van ‘t Vonderke in Merksplas ondersteunen.

vzw Mekanders

Vzw Mekanders, als het verschil niet scheelt. De naam typeert het Kempisch, warm karakter van de organisatie. Iedereen is anders. Iedereen telt mee. Het verschil maakt ons sterk en ons werk boeiend. Vzw Mekanders vangt kinderen, jongeren en volwassenen met een mentale/meervoudige beperking op in verschillende kleinschalige lokale voorzieningen in Dessel, Arendonk, Turnhout, Ravels, Merksplas en Hoogstraten.
Onze opvang gaat van zinvolle dagbesteding, wonen in een woonhuis, begeleid werken en wonen, ontmoeting van andere mensen met een beperking tot koken in ons sociaal restaurant en vakantieopvang voor kinderen met een beperking. De mobiele begeleiding besteedt extra aandacht aan mensen met autisme en niet aangeboren hersenletsel. Onze afdelingen: Beukenhof, De Boomgaard, De Bosschen, De Hei, De Villa, HoogMark, ’t Vonderke, Dienst Vrije Tijd, Markdal, De Rusthuif, Sociaal restaurant AC, ’t Huizeken, 2 Mobiele teams, Team begeleid werken, Vakantieopvang kinderen, Project Tel-Oor.

Bekijk dit goed doel