Warmste Wintermarkt

Ten voordele van ACE België

Een gezellig warme wintermarkt georganiseerd door Insieme Catering, the Crescent en Wolters Kluwer Belgium in bedrijvencentrum De Mot. De Wintermarkt is een initiatief van de werknemers om meerdere goede doelen de kans te geven hun spulletjes voor hun doel te verkopen. Aangezien best wel wat werknemers in hun vrije tijd zich inzetten voor het goede doel, wilden we al onze werknemers die zich inzetten voor het goede doel de kans geven op de wintermarkt iets te doen voor hun goede doel. Er wordt ook lekker eten en drank verkocht en de opbrengst hiervan wordt over de 7 goede doelen verdeeld. Een kerstman komt de boel opvrolijken en hopelijk krijgen we ook nog een koor van werknemers samen om de muzikale noot te verzorgen.
Het is ook de ideale gelegenheid om de bedrijven die in bedrijvencentrum De Mot werken samen te brengen en samen iets voor De Warmste Week te doen.

Waarom dit goed doel?

Omdat collega's destijds in Spanje hun hart aan dit project verloren en er sindsdien al wel wat collega's een adoptiehondje in huis hebben. Wij vinden het mooi dat onze werknemers zich voor goede doelen zoals ACE inzetten.

ACE België

Animal Care Espana (ook gekend als Spaanse Honden in Nood-SHIN) is een Belgische organisatie, die honden redt uit Zuid-Spaanse dodingsstations. Daarnaast vangt ACE ter plaatse ook verwaarloosde en mishandelde honden op, puppy’s die voor dood in dozen of vuilniscontainers werden achtergelaten, en afgedankte fokhondjes. Voor elke hond wordt na een grondige screening een fijne thuis in België gezocht.

Dit jaar bestaat ACE 20 jaar. In deze tijd heeft de organisatie al aan 22.000 honden een nieuw leven gegeven. Daarnaast voert ze sterilisatieprojecten uit bij straathonden en -katten. De organisatie werd opgericht, en wordt nog steeds geleid, door de Belgische Fabienne Paques, daarbij geholpen door meer dan 150 Belgische vrijwilligers. ACE|SHIN krijgt geen subsidies en hangt volledig af van giften.

Voor meer info, kijk zeker op onze website: www.ace-charity.org

Bekijk dit goed doel