Warmste Wintermarkt

Ten voordele van Canisha

Een gezellig warme wintermarkt georganiseerd door Insieme Catering, the Crescent en Wolters Kluwer Belgium in bedrijvencentrum De Mot. De Wintermarkt is een initiatief van de werknemers om meerdere goede doelen de kans te geven hun spulletjes voor hun doel te verkopen. Aangezien best wel wat werknemers in hun vrije tijd zich inzetten voor het goede doel, wilden we al onze werknemers die zich inzetten voor het goede doel de kans geven op de wintermarkt iets te doen voor hun goede doel. Er wordt ook lekker eten en drank verkocht en de opbrengst hiervan wordt over de 7 goede doelen verdeeld. Een kerstman komt de boel opvrolijken en hopelijk krijgen we ook nog een koor van werknemers samen om de muzikale noot te verzorgen.
Het is ook de ideale gelegenheid om de bedrijven die in bedrijvencentrum De Mot werken samen te brengen en samen iets voor De Warmste Week te doen.

Waarom dit goed doel?

Omdat collega's zich al actief inzetten voor dit goede doel en we hen de kans wilden geven iets voor de warmste week voor dit goede doel te doen.

Canisha

VZW Canisha is een door de Vlaamse overheid gemachtigde assistentiehondenschool en leidt hulphonden op voor mensen met een beperking, hoorhonden voor doven en slechthorenden en autismehonden voor kinderen zowel als volwassenen. Canisha plaatst zijn honden HELEMAAL GRATIS bij personen met een beperking en is daardoor afhankelijk van giften, sponsors, en natuurlijk acties zoals deze van de Warmste Week!

Bekijk dit goed doel