Warmste Welpen

Ten voordele van Tejo Kempen Turnhout

Wij zijn de Welpen van Scouts Sint-Victor Turnhout.
Dit jaar organiseren wij ons voor TEJO Turnhout Kempen door middel van twee acties:
Allereerst gaan wij Welpen zelf aan de slag met papier en knutselmateriaal om supermooie kerstkaartjes te maken! Daarnaast verkopen we ook voor de iets oudere scoutsleden en jongeren ook badges! Deze badges zijn volledig door onszelf ontworpen en zien er super cool uit!

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor dit goede doel omdat wij ons willen engageren voor jongeren uit onze eigen omgeving (Turnhout). Bij TEJO vinden wij onszelf terug. Wij willen met onze scouts graag kinderen en jongeren spelenderwijs laten groeien en van hun kindertijd laten genieten, met psychotherapeutische 'problemen' kan dit al eens moeilijker worden. Via TEJO hopen wij dat meer jongeren van hun kindertijd kunnen genieten.

Tejo Kempen Turnhout

TEJO (therapeuten voor jongeren) Kempen Turnhout biedt laagdrempelige, psychotherapeutische hulp aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, onmiddellijk, kortdurend, anoniem en gratis.
Onze vrijwillige therapeuten geven kort oplossingsgerichte therapie die zich richt op de kwaliteiten en de positieve krachten van de jongeren. Samen met onze onthaalmedewerkers openen ze elke woensdag, donderdag en zaterdag de deuren van ons Tejo huis in Turnhout.

Bekijk dit goed doel