Warmste weg (sfeerwandeling)

Ten voordele van OBRA|BAKEN vzw

Vrijdag 15 november belooft een sfeervolle avond te worden met de actie “De Warmste Weg” van OBRA|BAKEN vzw.

Laat je verrassen tijdens deze inspirerende wandeling van 4 kilometer langs verschillende artistieke locaties en verborgen pareltjes in het nieuwe natuurgebied van Langerbrugge. Tijdens de wandeling zijn er diverse interactieve haltes waarbij muziek, dans en beeld de rode draad van het spektakel vormen.

Voor 10 euro kan je deelnemen aan de wandeling waarin tevens 2 hartige warme lekkernijen voorzien worden.

De opbrengst van dit evenement gaat naar de aankoop van een elektrische rolstoelfiets, de opstart van een nieuw project om verbinding en burenhulp te co-creëren met en voor onze cliënten en de inrichting van een aangepast buitentuinatelier in het dagcentrum.

We starten & eindigen de tocht in het OBRA|BAKEN Dagcentrum:Langerbrugsestraat 258 te Evergem.

Info over inschrijven vind op: https://www.facebook.com/events/938189659895013/permalink/958120694568576/

Waarom dit goed doel?

Via deze actie willen we OBRA|BAKEN vzw steun.

OBRA|BAKEN vzw

OBRA|BAKEN vzw ondersteunt mensen met een beperking en / of (minimaal) een vermoeden van een (arbeids-)beperking en/ of forensische problematiek. We ondersteunen op alle levensdomeinen waar ondersteuning nodig is (wonen, georganiseerde dagbesteding, werken, psychosociaal, ...) Onze begeleiders gaan aan huis of op pad samen met cliënten en cliënten die een aangepaste dagbesteding nodig hebben kunnen terecht op ons dagcentrum in Evergem.
We werken mee aan het woonproject voor mensen met een autismepspectrum stoornis (Convent 22).
Het forensische team van OBRA|BAKEN ondersteunt onder meer gedetineerden met een beperking in de vier gevangenissen van Oost Vlaanderen (Ontgrendeld), werkt aan preventie via het jongerenbegeleidingsproject 4hobo en nog veel meer...

Bekijk dit goed doel