Warmste Week vrijdag lunch en de warmste soep

Ten voordele van Bemok

Gedurende 9 weken bieden we wekelijks een warme week lunch aan, dit is een gezond slaatje met een soep. Mede dankzij een inspanning van Sodexho kunnen we een groot deel van de kostprijs gebruiken voor het goede doel.
Op vrijdag 20 december is er een slotevent waarbij we soep met broodje verkopen voor de warmste week.

Waarom dit goed doel?

Samen met collega's in LVD organiseren we sinds vorig jaar binnen LVD acties voor het goede doel.
We zoeken naar goede doelen, organisaties in de buurt van Gullegem, die niet direct nationaal in de schijnwerpers staan. De focus ligt om organisaties die iets doen voor hen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. Bemok is zo een organisatie en geniet dit jaar onze steun

Bemok

Begeleidingscentrum Bemok bestaat uit een multifunctioneel centrum (MFC) en een thuisbegeleidingsdienst die erkend zijn door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). In het MFC begeleiden we kinderen vanaf 2,5 jaar tot 13 jaar met ernstige gedrags- en/of emotionele stoornissen en/of autismespectrumstoornissen met normale begaafdheid en hun ouder(s)/netwerk. Thuisbegeleidingsdienst BAS begeleidt kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar met gedrags-en /of emotionele stoornissen in de context.
In de begeleiding vertrekken we steeds vanuit de hulpvraag van het kind en de context. Samen gaan we op zoek naar de aanwezige krachten en bieden we zorg op maat.

Bekijk dit goed doel