Warmste Week op 't Karmelieten

Ten voordele van Bednet

Online veiling waar leerlingen kunnen bieden op objecten van/activiteiten met leerkrachten, taartenbak, lesmarathon, filmavond, vlechten for life, lezen for life, Warmathon op de terreinen...

Nummer: Rachel Platten - Fight Song
0488 444 268

Waarom dit goed doel?

Op onze school moest een heel erg zieke leerlinge vorig jaar lessen volgen via Bednet. Gelukkig genas het meisje. Omdat Bednet voor haar een grote steun was, willen we graag dit goede doel steunen.

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel

Video's