Warmste week in het Vlaams Parlement

Ten voordele van HONK

De parlementaire gemeenschap organiseert van 16 tot en met 19 december een 20-tal activiteiten in de gebouwen van het Vlaams Parlement. Iedereen werkt hier aan mee: de diensten van het Algemeen Secretariaat, de paraparlementaire instellingen, de politieke medewerkers en ook een aantal parlementsleden. De activiteiten zijn zeer divers: workshops, verkoop van snuisterijen en geknutselde spullen, een cava-bar, sportactiviteiten, dessertenverkoop, tweedehands-boeken-verkoop, enzovoort...

Waarom dit goed doel?

Het goede doel werd voorgesteld door een collega die het een warm hart toedraagt.

HONK

Marie, Ella, Simon, Lore, Sarah, Elias, Jorn, Jasper, Caline, Glen, Elien en Lauranne.

Dat zijn wij, twaalf twintigers met een beperking. Maar ondanks die beperking dromen ook wij ervan een eigen leven op te bouwen.

Onze droom? Een huis, een thuis, een toekomst!
Een veilige en geborgen plek waar we samen wonen en leven. Een echte thuis waar we onze toekomst kunnen uitbouwen, in een buurt die ons aanvaardt en opneemt. Waar we aangepaste begeleiding krijgen en vanwaaruit we naar een dagactiviteit of begeleide werkplaats gaan. Met onze twee voeten midden in de maatschappij. Het is een droom, maar onze ouders maken die droom voor ons werkelijkheid. Jij ook?

Bekijk dit goed doel