Warmste wafels

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Wij gaan zelf wafels bakken om het goede doel Stichting tegen Kanker te steunen. Deze wafels verkopen we in zakjes met zes wafels in. Een zakje kost vijf euro.

Waarom dit goed doel?

Febe Theunis en ik (Margot Stas) hebben ervoor gekozen om samen een actie op te richten voor het goede doel: Stichting tegen Kanker. Wij hebben dit goed doel gekozen omdat enkele mensen uit onze omgeving getroffen zijn door deze ziekte of hieraan gestorven zijn. Mijn opa is dit jaar nog gestorven aan kanker. Een paar jaar geleden is ook de beste vriendin van mijn mama gestorven aan deze ziekte. Een vriendin van Febe haar ouders is hier ook aan overleden.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen pati├źnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel