Warmste Vroedvrouwen

Ten voordele van Boven De Wolken

We verkopen de komende weken diverse smaken heerlijke koekjes en kerstkaarten. Daarnaast bakken vroedvrouwen én artsen van 17 tot en met 24 november verse pannenkoeken aan de inkom van het ziekenhuis (AZ Jan Palfijn Gent). Dit ten voordele van zowel Boven de Wolken als VZW Baby-Nest.

Waarom dit goed doel?

Binnen ons werkveld (afdeling verloskunde AZ Jan Palfijn Gent) komen we regelmatig in contact met de fantastische mensen van Boven de Wolken. Hun werk is van onschatbare waarde voor het rouwproces van Sterrenouders. Daarom willen wij hen graag ondersteunen!

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel

Video's