Warmste straat van Brugge

Ten voordele van SINT-MICHIEL AGAPE

Op zondagnamiddag 1 december ben je tussen 14u. en 18u. welkom in de Kreupelenstraat 6, bij Lode, voor warme wafels, pannenkoeken en allerlei drankjes. Dit alles tegen vrije bijdrage voor het goede doel... Ook dit jaar steunen we de sociale winkel Potpourri van de Sint-Michielsbeweging (vzw Sint-Michiel-Agape)

Waarom dit goed doel?

Doen schitterend werk voor mensen in armoede

SINT-MICHIEL AGAPE

De Sint-Michielsbeweging ondersteunt jongeren en kinderen in moeilijke situaties.

Door begeleiding van jonge mensen naar werk, studie, woning (Future) - door gezinnen met kinderen zonder inkomen te helpen (Onthaalhuis Emmanuel) - door kansarme kinderen te begeleiden bij het schoolwerk (Vredesklas en Dream) - door erkende oorlogsvluchtelingen te ondersteunen bij de zoektocht naar huisvesting en integratie (Porta Aperta).

Sinds 2018 is er de sociale winkel Potpourri. Mensen in nood krijgen materiƫle steun, met respect voor ieder. Ze kiezen via een regeling met een puntenkaart producten. In Potpourri zijn mensen in nood een klant en vinden ze een luisterend oor. Sinds oktober 2019 kunnen mensen in nood ook terecht in Potpourri Boetiek, de kinderwinkel met speelgoed en kledij tot 12 jaar.

Vele vrijwilligers helpen zo meer dan 750 mensen.

Bekijk dit goed doel