Warmste racket

Ten voordele van WIJZERSTERK vzw

Tijdens de Warmste racket bieden onze badminton - tennis-rolstoeltennis-padel en pingpongclubs initiaties, parcours, recreatieve tornooitjes aan voor individuele sporters en gezinnen. We bieden stempelkaarten aan voor €5 euro die nadien geruild worden voor gesigneerde ballen. We trekken BV's aan als publiektrekkers. Wij hopen ze mee aan het sporten te krijgen of onze veiling van collectors items te doen en zo geld in het laatje te brengen voor Wijzersterk.

Waarom dit goed doel?

Wijzersterk heeft heel wat jongeren die lid zijn van een G-sportclub in de gemeente Sint-Katelijne-Waver (O.L.V.Waver) en die willen wij ten volle ondersteunen. Tevens komen enkele jongeren 1 vrijdagmorgen in de maand zinvolle taken uitvoeren bij het gemeentebestuur. Dit is een win-win situatie die door beide partijen geapprecieerd wordt en navolging heeft gekregen bij het gemeentebestuur van Bonheiden. Het is een fantastische samenwerking en inclusie ten top.

WIJZERSTERK vzw

Dagbestedingsproject voor personen met een beperking te Onze Lieve Vrouw Waver. WIJ, samen met onze woon-, werk en leefomgeving bouwen aan een WIJZERE en STERKERE toekomst. Na jarenlange expertise vanuit de G-sportwerking in Onze-Lieve-Vrouw Waver, ervaren we dat dit het best te realiseren is in een aangepaste en inclusieve samenleving.
Een vertrouwde en veilige omgeving wordt ons aangeboden door KSK Wavria. Wijzersterk tracht een toekomst uit te bouwen, te midden van een dorpsgemeenschap en waar we ook een bijdrage kunnen leveren. Wijzersterk biedt zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan, aan personen met een beperking.

www.facebook.com/vzwwijzersterk

Bekijk dit goed doel