Warmste koekjesbeslag

Ten voordele van Stichting Pelicano

Gedurende een heel jaar hebben we deelgenomen aan verschillende events (Topdagen Wetteren, Rommelmarkt Lendelede) om onze warmste 'kant-en-klare' koekjesbeslag te verkopen. Wij hebben 2 versies: Enerzijds de standaard versie met veenbessen en chocolade die we verkopen aan € 8/bokaal. Anderzijds verkopen we een glutenvrije versie aan € 11/bokaal. Wij vullen de bokalen eigenhandig en werken af met een zelfgeknipt, kleurrijk stofje. Nog tot eind december zijn deze unieke bokalen online te verkrijgen via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/warmstekoekjesbeslag/?ref=bookmarks

Met onze actie willen wij het verschil maken in het leven van kansarme kinderen in België.

Waarom dit goed doel?

Kinderen die hulp nodig hebben zoals 1 warme maaltijd per dag, aangepaste kledij en vooral begeleiding om hun een toekomst te kunnen geven. Omdat wij geloven in het potentieel van elk kind gaan Melissa Dissenbergen, Marissa Dissenbergen en de Wetterse VZW Neig Genoeg samen met de VZW Pelicano de strijd aan tegen kinderarmoede in België.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creëren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiële ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel