Warmste kerstmarkt

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Verkoop van geschenkartikelen en kerstdrankjes in een gezellige kerstmarktsfeer samen met andere kerstmarkt standhouders op de warmste kerstmarkt in Barco op vrijdag 20 december, tussen 16u00 en 20u00
zaterdag 21 december, tussen 10u00 en 16u00

Waarom dit goed doel?

Omdat het belangrijk is dat er financiële middelen zijn voor het aanbieden van of verruimen van aangepaste hulpmiddelen, accomodatie en ontspanningsmogelijkheden.

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel