warmste foto's tijdens de warmste periode van het jaar.

Ten voordele van Natuurpunt

Er zullen foto's worden genomen voor families, van kinderen of iedereen die dit jaar kerst of nieuwjaarskaartjes wil maken. Per inschrijving zal er een bedrag worden doorgestort aan de Warmste week. De actie loopt tot eind december.

Waarom dit goed doel?

Voor Natuurpunt start ik graag een actie dit jaar. Voor het behoud, het beschermen en de uitbreiding van natuurgebieden. Om mensen bewust te blijven maken van het belang van natuur. Ik hoop met mijn actie de vrijwilligers die zich inzetten voor Natuurpunt te kunnen ondersteunen.

Het is mijn eerste actie voor de warmste week als fotograaf. Ik hoop tijdens de warmste periode van het jaar beelden te kunnen maken die kunnen bijdragen tot een mooie inzending voor de warmste week.

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor natuurbehoud in Vlaanderen. Gesteund door 110.000 leden zetten meer dan 6.000 vrijwilligers zich dagelijks in om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Daartoe kopen en beheren we honderden natuurgebieden, brengen we de staat van de natuur in kaart en treden we in dialoog met beleidsmakers. We brengen mensen in contact met de schoonheid en kennis over de natuur via vorming en publieksacties. Jaarlijkse verwelkomen we meer dan 2 miljoen bezoekers in onze natuurgebieden.

Bekijk dit goed doel