warmste duatlon voor Join 2 Bike

Ten voordele van join2bike by Belgian Power vzw

geponsord fietsen en rollen voor join 2 bike. 2 tandemformaties. Simon & Luc en ultrakid Johannes & Nico.
Join 2 bike wil mensen met een beperking aan het bewegen krijgen. Dat is goed voor hun gezondheid maar ook goed voor hun sociaal zijn. Zo maken ze ook vrienden. Als we samen sporten maken we ook duidelijk dat we meetellen dat we even waardig zijn, anders maar toch gelijk. Voor ons is die integratie in sport en samenleving belangrijk. Mijn motto is : kom uit je kot! Laat je zien! Ga sporten, met of zonder beperking.
10 jaar geleden

Waarom dit goed doel?

Join 2 bike wil mensen met en zonder beperking samen laten sporten. Ultrakid doet hetzelfde op een iets extremere manier. Samen met Nico De Neef doe ik in maart een ultratriatlon in tandemversie in Israƫl. We kregen de hulp van Join 2 Bike bij de materiaalkeuze van ons project en willen nu graag iets terugdoen. Als actieve roller van 12 jaar peddel, fiets en rol ik samen met Nico of met mijn familie in training voor de ultratriatlon. Sporten is heel belangrijk geworden in mijn leven. Voor mijn gezondheid maar ook voor mij gewoon. Samen sporten is ook samen leven. Inclusief sporten is de drijfveer voor Join 2 BIke.
We kijken uit om eens allen samen te fietsen voor het goede doel tussen Leuven en Kortrijk op zondag 22 december.

join2bike by Belgian Power vzw

join2bike by Belgian Power VZW kent 2 projecten om geincludeerd sporten te maximaliseren:
1. We nodigen iedereen, validen en andersvaliden, uit wekelijks samen met ons te fietsen ter voorbereiding van een sportief exploot.
2. Met onze fiets-o-theek willen wij aangepaste fietsen (tandems, driewielers, handbikes) ter beschikking stellen aan onze sport(st)ers met welke beperking dan ook.

Bekijk dit goed doel