Warmste DJ duo: Maite Garrix en DJ Ratte

Ten voordele van Actieve Jeugd van Kortrijk - Kortrijks Jeugdwelszijnswerk

We hebben zelf t shirts ontworpen en deze verkopen we tijdens een dagdisco in ons favoriete stamcafé. Hierbij nodigen we verschillende vrienden uit die een uurtje plaatjes komen draaien.

Waarom dit goed doel?

Omdat wij, Simon en ik, zelf van Kortrijk zijn en we graag een lokaal goed doel steunen. Verder voelen we ons beiden door ons engagement voor de Tinekesfeesten sterk verbonden met de jeugd. We hebben beide een gemakkelijke en zalige jeugd gehad, maar we beseffen dat dit zeker niet voor iedere jongere evident is. Daarom zouden we graag ons steentje bijdragen om de jeugd van kwetsbare jongeren uit onze buurt aangenamer te maken. We weten dat ajKo schitterende acitviteiten organiseert, zodat deze jongeren even al hun problemen kunnen vergeten.

Actieve Jeugd van Kortrijk - Kortrijks Jeugdwelszijnswerk

Vzw AjKo stelt zich tot doel de persoonlijke en maatschappelijke inclusie, emancipatie én participatie van alle kinderen en jongeren te bevorderen, met specifieke aandacht voor de meest kwetsbare. Dit wil het doen door het organiseren van dagelijkse activiteiten, de brugfunctie vervullen tussen jeugd en haar omgeving en het opkomen voor de belangen van kinderen en jongeren in de hele maatschappelijke context. Vzw AjKo zal als stimulator en regisseur bijdragen tot het versterken van het Kortrijks jeugdwelzijnswerk.

Bekijk dit goed doel

Video's