Warmste croques

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Wij organiseren 13 oktober een croque dag ten voordele van Make A Wish. Vanaf 12u t.e.m. 20u kan je een croque monsieur, croque hawaï en een hotdog komen eten in het Centrum van Sint-Lenaarts. Wij doen deze actie voor het goede doel, Make A Wish. Wij vinden dit een heel mooi goed doel, die zieke kindjes toch mooie herinneringen wilt geven. Buiten deze actie hebben we in augustus een openluchtcinema georganiseerd en hebben we doorheen het jaar al snoepzakjes verkocht. Wij hopen op een massale opkomst nu zondag 13 oktober vanaf 12u.

Waarom dit goed doel?

Wij doen deze acties samen met onze leden van de jeugdbeweging het Jeugd Rode Kruis. Onze leden hebben hier samen voor gekozen omdat ze dit een mooi gebaar vinden naar de kinderen toe. Wij staan hier als leiding volledig achter en zijn trots op onze leden dat ze deze acties mee met ons willen doen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel