Warmste Café

Ten voordele van Een hart voor ALS vzw

Tijdens het weekend van 21 -22 december willen we in het kader van de Warmste Week zoveel mogelijk mensen samen brengen in ons Brughuis om de vzw “Een Hart voor ALS” te steunen.

Zaterdag: om 21u00 kan iedereen weer zonder gêne meezingen met “het koor voor mensen die niet noodzakelijk kunnen zingen”. Samen brengen we dan de mooiste Kerstliedjes!
Zondag: 16u30 komt de "Brughuis Brass Band" optreden.
De Brughuis Brass Band is speciaal voor deze gelegenheid samengesteld.

Doorlopend: we maken het buiten extreem gezellig en zalig warm.
Er zal een foodtruck staan met onze gekende spaghetti en zijn vegetarische variant die we aan tien euro verkopen. 2 euro gaat hier integraal naar ons goede doel! Daarnaast verkopen we tomatensoep met balletjes waarvan de gehele opbrengst naar vzw “Een Hart voor ALS” zal gaan.
Er zal ook een doos voorzien worden waar klanten vrije giften aan de vzw kunnen deponeren. Plaatjes kunnen doorheen de dag aangevraagd worden door een vrije gift geven.

Waarom dit goed doel?

We willen samen met onze vrienden het wetenschappelijk onderzoek naar ALS ondersteunen.

Een hart voor ALS vzw

Een hart voor ALS vzw is een onafhankelijke, niet gesubsidieerde, vzw met een duidelijke focus: fondsenwerving voor het wetenschappelijk onderzoek naar ALS.

Een hart voor ALS vzw is stichter van het Hart voor ALS fonds aan de KU Leuven en maakt deel uit van het Leuvens Universiteitsfonds

Bekijk dit goed doel