Warmste brand

Ten voordele van Stichting Brandwonden

Een brand is vlugger gebeurd dan verwacht.
Stichting brandwonden verzorgt dagelijks mensen met brandwonden in meerdere centra. Deze zorg is niet gratis. Daarom verkoop ik branddetectoren om jezelf en je naaste te beschermen. De overschot gaat integraal naar de stichting zodat de zorg optimaal kan blijven.
Per branddetector doneer je minimum 2 EUR!

Waarom dit goed doel?

Mijn dagdagelijkse werk aan de UGent staat in het teken van branddetectie.
Gezien het binnenkort verplicht is om branddetectie in huis te hebben en ik hier echt de zin van inzie, wil ik via de doorverkoop van detectoren de mensen stimuleren en met de 'winst' +/- 2,00 EUR per verkochte detector de stichting steunen om mensen met brandwonden op een correcte manier te kunnen verzorgen en een waardig leven te bieden.

Stichting Brandwonden

De Stichting Brandwonden wil het slachtoffer van brandwonden en zijn familie helpen zijn plaats in de maatschappij terug in te nemen door het verlenen van financiƫle steun. Daarnaast voert de Stichting een intensief preventiebeleid dat er moet voor zorgen dat er zo weinig mogelijk slachtoffers te betreuren vallen. In dit kader werd een interactief preventieprogramma ontwikkeld waarin de belangrijkste aspecten van brand- en brandwondenpreventie vervat liggen.

Bekijk dit goed doel