Warmste AAP challenge

Ten voordele van AAP vzw

We lanceren een challenge om met minimaal 500 honden de beestige wandeling te Mechelen te lopen ten voordelen van AAP vzw. Je kan de wandeling aankopen aan 5 euro (basic) of 9,5 euro als je een exclusieve goodiebag wilt ontvangen (VIP).

De wandeling kan je lopen op 18/12 of 22/12 op vaste momenten. Wij zorgen doorheen het parcours voor dat extra beetje warmte. Laat je, samen met je trouwe viervoeter, dus aangenaam verrassen.

Al wie meewandelt, kan ook deelnemen aan onze wedstrijd door gebruik te maken van #AAPinMechelen. Want wij geven graag warmte terug aan de mensen door maar liefst 25 bezoeken van een AAI-team te verloten onder de deelnemers. Zo kan een AAI-hond of -kat op bezoek komen bij een familielid of vriend in het WZC of brengen we een hond in de klas van je tweebenige oogappel.

Tot in Mechelen?

Waarom dit goed doel?

Omdat de mens-dierrelatie zo'n mooie en unieke relatie is.

AAP vzw

Bij AAP vzw zetten we samen met ons team van vrijwilligers in op Aallez, Aamaai en Aahzo, drie projecten waarin de relatie tussen mens en dier centraal staat. Zo willen we samen het welzijn van mens én dier in onze samenleving verhogen.

In ons project Aallez staat altijd de zorg voor een dier centraal en koppelen we een huisdier aan een plusbaasje die er overdag voor zal zorgen.

In ons project Aamaai staat het contact tussen dier en mens centraal en willen we een positieve bijdrage leveren aan het mentale en emotionele welzijn van de bewoners van woonzorgcentra en therapeutische centra.

In ons project Aahzo focussen we op het welzijn van dier en mens in de ruime zin van het woord. We delen onze expertise en ervaring via advies en vormingen over verschillende thema’s.

AAP vzw gelooft dat in elk van deze drie projecten mensen en dieren een positieve persoonlijke en sociale impact zullen ervaren, en gelukkiger zullen worden. Kortom: AAP is aaibaar voor mens en dier.

Bekijk dit goed doel