Warme yogalessen voor iedereen

Ten voordele van Sportpret

Op woensdag 18 december geef ik normale yogalessen kinder- en kleuteryoga in de Broederij én daarbovenop nog een yogales voor volwassenen. Alle opbrengt gaat naar mijn goed doel: Sportpret vzw. Zij organiseren gratis sportpretdagen en sportlessen voor kinderen uit kansarme gezinnen.

Hoe meer we samen yoga doen en geld in te zamelen, hoe meer kinderen uit een kansarm gezin tijdens de vakantie kunnen genieten van een gratis sportpretdag. Jij komt toch ook?

* Praktisch
Kinderyoga van 15u tot 16u.
Kleuteryoga van 16u15 tot 17u.
Yoga voor volwassenen van 18u tot 19u.

* Inschrijven?
Kinder- en kleuteryoga: Ter plaatste of via mail.
Te betalen met 5-beurtenkaart of met vrije bijdrage.
Yoga voor volwassenen: Vooraf inschrijven via sielve@gmail.com
Inschrijvingsgeld 15€ (= het equivalent om 3 kinderen een gratis sportpretdag te laten mee doen)

Waarom dit goed doel?

Als vrijwilliger bij Sportpret kom ik regelmatig in contact met kinderen uit een maatschappelijk kwetsbare situatie. Ze genieten steeds met volle teugen van een namidag sporten. Om ervoor te zorgen dat er ook centjes zijn om deze activiteiten gratis te organiseren, doe ik een actie.

Sportpret

Sportpret vzw organiseert gratis sport- en spelactiviteiten voor kinderen tussen 3 en 12 jaar die opgroeien in maatschappelijk kwetsbare situaties. We organiseren onder andere Sportpretdagen tijdens de paas- en zomervakantie en Sportpret Na School tijdens het schooljaar. We werken steeds samen met lokale armoedeorganisaties. Momenteel zijn we actief in Antwerpen, Turnhout en Sint-Niklaas.

We kunnen rekenen op een grote groep opgeleide vrijwilligers die zich inzetten om de activiteiten te begeleiden.

We willen deze kinderen een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden met zo weinig mogelijk drempels, daarom zijn onze activiteiten gratis voor de kinderen.

Alle deelnemers krijgen een T-shirt van ons en tijdens de activiteiten drinken en fruit. Zo proberen we ook te sensibiliseren rond gezonde voeding in combinatie met voldoende beweging.

Bekijk dit goed doel