Warme Wit Gele Kruiszorg

Ten voordele van De Engelenhoeve

Verkoop wondpleistertjes, zelfgemaakte confituur, zelf gehaakte kerstfiguurtjes, zelfgemaakte hoestsiroop, olijfolie, snoepjes, zelfgemaakte soep,
bloemstukjes, pannenkoeken, organiseren visput voor kindjes. Op 31/11 tijdens de 20e hoevetocht van de wandelclub de 7 mijls-stappers wassen wij de voeten van de vele wandelaars.

Waarom dit goed doel?

Pure naastenliefde, een enorme inzet voor deze kinderen met een beperking. We willen vanuit ons verpleegkundige hart ( want we werken in het Wit Gele Kruis) deze mensen ondersteunen.

De Engelenhoeve

De Engelenhoeve is een mini-pretpark waar personen, vooral kinderen, met een beperking hun moment van geluk kunnen beleven. Ook kansarme kinderen en ouderen kunnen hier terecht om een onvergetelijke dag mee te maken. Instituten, scholen en ouders met hun kinderen kunnen GRATIS een dag bij ons op bezoek komen.
Wij verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie! Maar ook in deze nieuwe omgeving zullen onze bezoekers kunnen blijven genieten van het snoezelen, contact met dieren en de huifkarrentochten.

Bekijk dit goed doel