Warme voeten voor de warmste week!

Ten voordele van KLOEN

Om Kloen te steunen willen we graag onze winst meer dan een maand lang weggeven aan de VZW die de glimlach op een kindergezichtje kan toveren! Per verkocht paar sokken, schenken we dus drie euro aan Kloen.
Waarom Kloen? Omdat we Geert - de bezieler van Kloen - persoonlijk kennen en omdat hij berewerk verzet. De energie en drive die Kloen hebben gebracht waar het nu staat, komen allemaal uit Geert en zijn energieke team voort. Wij willen graag een steentje bijdragen!

Waarom dit goed doel?

Ik ken Geert persoonlijk en het werk die hij verzet, verdient alle steun :)

KLOEN

Kloen vzw brengt vrijwilligers bijeen om samen allerlei activiteiten op touw te zetten om het werk van de Ziekenhuisclowns, het Clownshuis (digitaal clownscontact voor langdurig zieke, thuisverblijvende kinderen + thuisbezoekjes van een clown waar mogelijk), Muco, Bubble ID ( immuunstoornissen), Orka (reumakinderen), en de Twinkels (clownerie voor zieke kindjes) te kunnen steunen. Aan het zieke kind, reiken de ziekenhuisclowns een taal zonder woorden, een taal die pijn en angst wegtovert, de magische taal van het toveren van een helende lach op ieder gezicht.

Bekijk dit goed doel