Warme tombola

Ten voordele van Wildlife Intervention Team Vlaams-Brabant vzw

Ieder jaar organiseert Chiro Machelen een mosselfestijn. De mensen kunnen dan deelnemen aan een tombola, met als te winnen hoofdprijs een biermand. De opbrengst van deze tombola gaat integraal naar een goed doel. Bezoekers van ons mosselfestijn kopen een tombolaticketje en/of kunnen ook een extra vrije bijdrage leveren.

Waarom dit goed doel?

Elk jaar wordt de opbrengst van de tombola van het mosselfestijn van chiro Machelen aan een goed doel geschonken. Vorig jaar kozen we een doel met als doelgroep kinderen en jongeren, omdat we zelf een kinder- en jongerenwerking zijn. Dit jaar kiezen we het goede doel niet op basis van de doelgroep, maar locatie. We kozen voor een vereniging uit ons eigen dorp. Een organisatie die enkele leden van de leidingsploeg al uit de nood heeft geholpen. En we hebben allemaal in de leidingsploeg een hart voor dieren.

Wildlife Intervention Team Vlaams-Brabant vzw

Met onze vzw ijveren wij voor het behoud van onze wilde fauna in Vlaanderen, die helaas de laatste 30 jaar zeer fel bedreigd wordt. Vele van onze in het wild levende vogels en dieren staan spijtig genoeg op de lijst van uitsterven. Onder vergunning van de Vlaamse Overheid via het Agentschap voor Natuur en Bos, halen wij zieke of gewonde dieren op of vangen wij deze om op professionele en verantwoorde wijze af te voeren naar een opvangcentrum waar ze na revalidatie terug hun weg vinden in de wijde natuur en kunnen zorgen voor nakomelingen.
HELP ONZE INLANDSE FAUNA OVERLEVEN !

Bekijk dit goed doel