Warme sjaals voor mensen met dementie

Ten voordele van Heartbeats Vzw - muziek voor mensen met dementie

Verkoop van met de hand gebreide sjaals ten voordele van VZW Heartbeats.

Waarom dit goed doel?

Als actief lid van de vzw ben ik heel nauw betrokken bij wat reilt en zeilt binnen het concept.
Mensen met dementie en hun familie, verzorgers, kennissen, ....terug even bij elkaar kunnen brengen door hen de juiste tool, de gepaste begeleiding en ondersteuning aan te reiken. Hen samen kunnen laten genieten van een plotse glimlach van herkenning, het even er terug bij zijn, de rust die men uitstraalt.....geeft zo een immense voldoening voor beide partijen dat we dit moeten kunnen uitdragen naar iedereen.

Heartbeats Vzw - muziek voor mensen met dementie

Heartbeats Vzw brengt mensen met dementie weer in contact met de favoriete muziek uit hun jeugd. Zelfs al zijn hun geheugen & mogelijkheden sterk afgenomen, de ontvankelijkheid voor muziek blijft. Muziek opent hun hart. Dankzij muziek is er weer contact met de partner, de familie en de mantelzorger. Heartbeats Vzw boekt verrassende resultaten met mensen met wie we het contact zijn verloren.
Heartbeats Vzw heeft tot doel mensen met dementie in de samenleving, thuiswonend of in een voorziening, te bereiken door middel van PERSOONLIJKE muziek en persoonlijk contact. Heartbeats Vzw bereikt dit doel door opleiding aan te bieden aan familie, vrijwilligers, zorgverleners... Meer info: www.vzwheartbeats.be/vrijwilliger

Bekijk dit goed doel