Warme mutsen voor de Genereuzen

Ten voordele van Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Samen voor de Genereuzen! Prosafco steunt de Genereuzen door warme mutsen te verkopen aan €10 met het logo van de Genereuzen.
Op de muts staat 'samen voor de Genereuzen' geborduurd.
Deze muts bieden we enkel in het grijs aan.
Verkrijgbaar in al onze shops!

Waarom dit goed doel?

Prosafco steunt de Genereuzen vzw tijdens de Warmste Week omdat deze vzw nauw aan het hart ligt van een collega met een heel warm aangrijpend verhaal.

Wij kwamen in contact met de Genereuzen dankzij onze collega Renilde. Dit jaar heeft Renilde de kans gehad om met haar Genereuzen maatje, Sandy, naar Pukkelpop te gaan. Bekijk hier het filmpje: https://prx.ms/36L2UAs
Sandy is 46 jaar en heeft al 16 jaar de diagnose van Parkinson. Renilde heeft haar maatje leren kennen door samen naar Pukkelpop te gaan. De ultieme droom voor Sandy is eens naar Tomorrowland gaan, maar helaas is het zeer moeilijk om een ticket te bemachtigen.

Renilde gaf Sandy opnieuw moed in de schoenen door haar lichtpuntje in de tunnel te zijn! Daardoor heeft Renilde beslist dat zij veel meer wil gaan betekenen voor de Genereuzen, om opnieuw oogjes te kunnen zien fonkelen.

Hart voor Handicap/de Genereuzen vzw

Hart voor Handicap bouwt aan een wereld waar inclusie van personen met een beperking de norm is. Er vanzelfsprekend bijhoren, samen leven, wonen en werken, daar gaan wij voor.
Hoe doen wij dat? Wij nodigen mensen uit om samen leuke dingen te doen: naar een festival gaan, koken, shoppen, bewegen, ... En dat smaakt naar meer, zodat contacten duurzaam worden.
Daarom heeft Hart voor Handicap in 2018 de Genereuzen gelanceerd, een nieuwe beweging die mensen met en zonder beperking uitnodigt om samen op te trekken. En in 2019 3 activiteiten georganiseerd die mensen met en zonder beperking samen brengt: de Genereuze festivals, 10000 Genereuze km's en een vriend voor de zomer. Tot er vanzelfsprekend bijhoren de normaalste zaak wordt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel