Warme kaartjes ten voordele van het goede doel II

Ten voordele van Bizon vzw

Studio Lolo en Letterpress.eu slaan de handen in elkaar! Samen maakten we prachtige wenskaarten, waarbij de volledige opbrengst van verkoop naar het goede doel gaat. Omdat beide bedrijven dagelijks in contact komen met toekomstige ouders, is het dan ook vanzelfsprekend dat we enkele doelen hebben uitgekozen waarbij ouders en kinderen centraal staan!

Per verkochte set gaat er €5 naar het goede doel!

Je kerst- en nieuwjaarswensen zullen nog liefdevoller overkomen met deze warme kaartjes!

Waarom dit goed doel?

Studio Lolo komt als bedrijf dagelijks in contact met toekomstige ouders. Daarom is het vanzelfsprekend dat we een goed doel kiezen waarbij de ouders en kinderen centraal staan.

Met onze bijdrage hopen we een steuntje in de rug te kunnen geven!

Bizon vzw

BIZON organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren van 7 tot 21 jaar. We kiezen er voor om dit te doen voor een groep kinderen en jongeren die anders weinig tot geen mogelijkheden hebben om zich te ontspannen. Het recht van elk kind op een leuke vrijetijdsbesteding willen wij in de praktijk ook waarmaken. Daarom organiseert BIZON activiteiten voor kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie, zodat ook zij een onvergetelijke activiteit of vakantie kunnen beleven.

Bekijk dit goed doel