Warme Hotdogs!

Ten voordele van De Vliering vzw

We verkopen Warme Hotdogs! aan een kleine prijs van €2,00 t.v.v. Clubhuis De Vlonder!

Waarom dit goed doel?

Als begeleiders in De Vlonder, moeten wij steeds creatief omgaan met hoe we het ontmoetingscentrum mee kleur en klank geven. Het is echter vaak realiteit dat door gebrek aan subsidies, De Vlonder eerder verlieslatende cijfers ziet op jaarbasis, zeker om ons als personeel te financieren. We werken met 2 halftijdse begeleidsters voor een doelgroep van 75 leden. Dat is te weinig. Alle kleine beetjes die kunnen helpen, zijn al fantastisch!

De Vliering vzw

De Vlonder is een ontmoetingscentrum voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid dat gerund wordt volgens het clubhuismodel. .
Er zijn 60 leden aangesloten die bijgestaan worden door een tweetal stafleden en een aantal vrijwilligers.
In het clubhuis staat ontmoeting centraal, maar niets moet. Maandelijks worden allerlei activiteiten georganiseerd: koken, wandelen, bewegen, filmclub, muziek beluisteren, uitstappen, vakanties, …
De leden zijn ook verantwoordelijk voor de uitbating van het alcoholvrij Vlondercafé.

De Vlonder geniet niet mee van subsidies en is daardoor verlieslatend voor vzw De Vliering. Hierdoor zijn we afhankelijk van giften en schenkingen. Alle financiële steun is meer dan welkom. De Vlonder is gelegen in G. Van Raemdoncklaan 5 te Boechout.
Meer informatie vind je op www.multiversum.care.

Bekijk dit goed doel