Warme handjes for life

Ten voordele van CRIG-fonds

Voor de actie van Music for Life verkoopt onze dienst HIRUZ handwarmers in het ziekenhuis van UZ Gent die herbruikbaar zijn.
Dit is een warme actie voor het CRIG-fonds om kankeronderzoek te steunen.

Deze handwarmers zijn te koop op dinsdag 10 december en vrijdag 13 december in K12 aan de inkomhal.

Kan je er op deze momenten niet bij zijn? Geen probleem! Je kan deze handwarmers ook aankopen op onze dienst vanaf 11 december van 9 - 16 uur. HIRUZ bevindt zich in de K5 op de eerste verdieping (Ingang 81 | Route 812).

Waarom dit goed doel?

Het belang van kankeronderzoek kan niet genoeg in de verf gezet worden. Als ziekenhuis komen onze onderzoekers veel in contact met kanker en willen we ze ondersteunen in hun vele inspanningen, waardoor ze veel vooruitgang kunnen maken.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel