Warme handjes

Ten voordele van STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

Op zaterdagnamiddag 23/11 bieden we de bewoners van het WZC en familie zelf gebakken taart en koffie aan met opbrengst voor de warmste week.

Op 28/11 kunnen de collega's van de andere afdelingen bij ons op de afdeling 's middags zelfgemaakte tomatensoep en croque uit het vuistje komen eten met opbrengst voor de warmste week.

Op 13/12 wordt er bij ons in het WZC een kerstmarkt georganiseerd. Wij zullen daar warme chocomelk en zelfgemaakte koekjes in de vorm van handjes verkopen voor ons gekozen doel.

Waarom dit goed doel?

Mijn collega's en ik werken in WZC Onze Lieve Vrouw Beerse op een afdeling kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

De laatste 4 jaar heb ik zelf mijn moeder ook beetje bij beetje zien veranderen en aftakelen door de ziekte van Alzheimer.

Daardoor ben ik zowel op professioneel- als op familiaal vlak betrokken bij deze vorm van dementie.

Wij vinden het erg belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in Alzheimeronderzoek.

STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

SAMEN MET UW STEUN EN
ONS ENGAGEMENT STOPPEN WIJ ALZHEIMER!

Stichting Alzheimer Onderzoek (afgekort SAO) is een Belgische non-profit organisatie van openbaar nut. SAO werd opgericht in 1995 en financierde inmiddels reeds 160 innovatieve onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

Om alle Alzheimerpatiënten van vandaag en zeker van morgen hoop te geven moeten we nu fors investeren in wetenschappelijk onderzoek. Vandaar onze oproep : Vecht mee met ons tegen Alzheimer, want alleen onderzoek geeft hoop.
Stichting Alzheimer Onderzoek is de enige stichting die financiële ondersteuning biedt aan het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer in België.
Alle donaties gaan integraal naar het Alzheimeronderzoek in België.

Bekijk dit goed doel