Warme familiedag

Ten voordele van Kleine held vzw

Wij bieden de mensen aan lekkere maaltijd aan (stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent met frietjes) en een hele resem aan animatie voor jong en oud! We hebben springkastelen, grime, funky haar, ballonlooiers, muziek, ...

Op deze manier hopen we gezinnen een leuke namiddag te geven en een centje aan het goede doel te schenken!

Waarom dit goed doel?

We kennen de mensen achter deze vzw persoonlijk, en op deze manier willen wij hen graag een hart onder de riem steken

Kleine held vzw

Als eerbetoon aan mijn eigen kleine held Noor* heb ik deze VZW opgericht.

Wij schenken gratis startpakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini vlaggenlijn. Alles wordt handgemaakt door een team van een 100- tal vrijwillige naaisters.

Met onze pakketjes willen we ouders en lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode en voor een thuisgevoel zorgen in die kille ziekenhuisomgeving.

Noor is prematuur geboren. Omwille van een ernstige aandoening heeft ze bijna 7 maanden op de NICU gelegen. Jammer genoeg werd het een oneerlijke strijd.

We hebben toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke en praktische kleertjes en spulletjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dat net heel belangrijk is. Zo wordt dat klein, kwetsbaar met al die buisjes en kabeltjes plots een 'echt' babytje.

Bekijk dit goed doel