(w)armbandje

Ten voordele van Ons Steentje

Ik maak armbandjes en verkoop ze dan voor 5 euro het stuk. Ik maakte een facebookgroepje aan met dichte kennissen en familie waar ik mijn bandjes te koop stelde. Ook droeg onze plaatselijke kapster (Aline) haar steentje bij door armbandjes te verkopen in het kapsalon.

Waarom dit goed doel?

Naar aanleiding van het verhaal van Pia dat ik in de krant gelezen heb. Het artikel pakte me, dus ik besloot om de handen uit de mouwen te steken en armbandjes te maken ten voordele van het goeie doel 'ons steentje'. Ik hoop op deze manier toch mijn steentje te kunnen bijdragen om deze kindjes meer levenskansen te bieden.

Ons Steentje

Ons Steentje biedt ondersteuning van gezinnen met een levensbedreigend ziek kind of kinderkanker. Vanuit een behoefteanalyse die afgenomen wordt door de ervaringsdeskundige coach, gaan we het gezin begeleiden om optimale kansen te geven voor het kind. Vervolgens worden er samen oplossingen gezocht. Ook aanvullende therapie├źn kunnen voorgesteld worden in samenspraak met behandelend arts. Gezinnen worden ook uitgenodigd om te ontspannen in Stokershorst, een plaats tussen positieve mensen, natuur en dieren. www.innessence.org

#verzorgenzonderzorgen
#samensterktegenziekte
#belangenbehartiging
#vangnet

Bekijk dit goed doel

Video's