Wandeling tvv Het Dierenthuisje

Ten voordele van HET DIERENTHUISJE

Deelnemers aan de wandeling konden kiezen tussen een wandeling van 5 of 10 km. Inschrijving was 5 euro per persoon, daarvoor kregen de eerste 50 deelnemers een goodie bag. Op het traject van de wandeling werden er ook drank en snoepjes verkocht.

Waarom dit goed doel?

Dieren zijn afhankelijk van de mens om een goed leven te hebben, daarom is het belangrijk dat organisaties als deze bestaan.

HET DIERENTHUISJE

Het dierenthuisje biedt onderdak aan kansarme dieren die in een gewoon asiel weinig of geen kans maken op adoptie. Ze leven vrij op een groot omsloten terrein en zitten dus niet opgesloten in hokken. We ontfermen ons vooral over dieren die elders niet welkom zijn omwille van hun hoge leeftijd of wegens medische/psychische problemen. Zowel poezen, honden als hoevedieren vangen we op. Kosten noch moeite worden daarbij gespaard. Sommige bewonertjes blijven hier,anderen krijgen nog een eigen liefdevolle thuis. Het Dierenthuisje werkt volledig autonoom en krijgt totaal geen overheidssteun. Elke euro wordt dan ook zeer gewaardeerd!

Bekijk dit goed doel