Walk4Life2 tvv Vinz en Kleine Prins VZW

Ten voordele van Kleine Prins

Wij gaan voor de tweede maal een wandeling houden, met naast een gezinswandeling waar er op diverse haltes spelletjes zijn voor de kinderen, ook een grote wandeling voor de liefhebbers. Op beide wandelingen zijn er versnaperingen te krijgen. Achteraf is er een gezellig samenzijn met divers drank- en eetstandjes (hotdog, frieten, wijn, bier, fris- en andere warme dranken, champagne, cocktails), een knutselhoek, etc.
Bedoeling is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Vinz en Kleine Prins VZW, maar belangrijker nog is om Vinz en zijn ouders en familie een groot hart onder de riem te steken.

Waarom dit goed doel?

Wij doen een actie voor Vinz. Vinz is een jongen van 8 jaar die op de laatste schooldag van 2018 te horen kreeg dat hij leukemie had. Inmiddels is hij samen met zijn ouders en broer hard aan het vechten tegen de ziekte.
Twee jaar geleden hielden wij onze eerste actie, 'Walk4Life' voor Jorgo en Bednet VZW. Jorgo had ook leukemie maar hij is ondertussen gelukkig genezen.
Dit jaar doen we dus weer een Walk4Life, voor Vinz, maar ook voor Kleine Prins. Deze vzw werd ons aangeraden door de ouders van Vinz, die ermee in contact kwamen en er al heel veel steun van mochten ondervinden.

Kleine Prins

VZW Kleine Prins is meer dan 40 jaar geleden opgericht en werkt volledig met vrijwilligers. Wij begeleiden gezinnen die getroffen worden door een levensbedreigende ziekte van een kind voor de leeftijd van 18 jaar. De werking omvat drie terreinen:
-emotionele ondersteuning: een luisterend oor zijn en de zorg van de ouders proberen te verlichten
-lotgenotenwerking door het organiseren van 4 feestelijke activiteiten per jaar voor alle gezinnen.
-financiële steun voor medische kosten gerelateerd aan de ziekte van het kind.

Bekijk dit goed doel

Video's