WAFFLES FOR LIFE

Ten voordele van OSCARE

Vanaf oktober zullen de 'Waffles For Life' verkocht worden tvv het Kinderbrandwondenfonds van Oscare. Er is keuze uit vanille- en/of chocoladewafeltjes die in stevige herbruikbare doosjes worden aangeboden. Ik rijd rond met mijn super leuke Waffle-mobiel en sta op markten, op kerstmarkten, aan buurtwinkels, aan snackbars en je komt me tegen op allerlei plaatselijke evenementen. Ook zullen de wafeltjes verkocht worden bij een aantal plaatselijke handelaars, zoals cafƩ's, tavernes, kappers, plantenzaken enz. die 200% achter deze mooie actie staan en zo hun steentje willen bijdragen!
Natuurlijk doe ik ook beroep op de steun van vrienden, collega's, buren en familieleden.
Iedereen kan lid worden van de openbare Facebook groep ' Waffles For Life' om de activiteiten te volgen en de bestellingen door te geven!
Want iedereen zorgt voor iedereen tijdens de Warmste Week!!šŸ”„šŸ”„

Waarom dit goed doel?

Dit jaar is het al voor de 3e keer dat ik met de actie 'Waffles For Life' wafeltjes zal verkopen tvv het Kinderbrandwondenfonds van Oscare. Alle financiƫle steun gaat naar Nazorg, Preventie, Opleiding en Onderzoek. Dit jaar wordt ook de actie 'Rookmelders For Life'' eraan gekoppeld.
Ikzelf ben tewerkgesteld op de luchthaven te Zaventem, en was op 22/03/2016 aanwezig tijdens de bomaanslag. Heel wat mensen, waaronder ook collega's, liepen toen brandwonden op. Omdat ik dat jaar meedeed met de 'Dodentocht' te Bornem, was mijn keuze om me te laten sponsoren tvv het Kinderbrandwondenfonds van Oscare snel gemaakt! Deze vzw krijgt tot nu toe nog geen subsidies van de overheid en daarom is het zĆ³ belangrijk dat zij op onze financiĆ«le steun kunnen rekenen. Want kinderen met brandwonden hebben ook het recht om te dromen!!

OSCARE

Oscare is een nazorg- en onderzoekscentrum voor patiƫnten met brandwonden en littekens.

Oscare tracht op een zo laagdrempelig mogelijke manier toegankelijke en betaalbare zorg te bieden voor kinderen en volwassenen met brandwonden buiten een ziekenhuiscontext.
Daarnaast wil zij bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor volwassenen en kinderen met brandwonden en littekens.

Daarnaast voeren we doorgedreven campagnes ter preventie van brand en brandwonden. We trekken met die projecten naar scholen, grote gezinsevenementen, dienstencentra en verenigingen.

Als niet gesubsidieerde vereniging is financiƫle steun van derden noodzakelijk.

Bekijk dit goed doel

Video's