wafelverkoop ♥

Ten voordele van Saying Goodbye

Wij bakken wafels op onze school (Rhizo Zorgkrachtschool) en wij verkopen deze dan op 13/12 in de stad Kortrijk. We hopen dat we veel geld kunnen inzamelen voor de actie Saying Goodbye.

Waarom dit goed doel?

Omdat we in onze sector ( school voor verzorging) te maken krijgen met mensen die iemand verloren hebben en dit heel erg vinden. Met het geld die ze verdienen kunnen ze aan de slag gaan om een app op te starten waar de rouwende mensen op terecht kunnen.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel