Wafelverkoop

Ten voordele van Pagadderke Kansen voor Kinderen

Dit jaar nog geen goed doel gesteund? Wel dan kan dit nu!
Wij verkopen heerlijke suikerwafeltjes, kerst- en nieuwjaarskaarten en heerlijke chocomelk.
Je kan steeds wafeltjes aankopen om mee te nemen, maar je kan deze daar ook nuttigen, want ja! We bakken verse wafeltjes ter plaatse.

Wil je smullen van de wafeltjes of kaarten versturen, maar kan je niet aanwezig zijn. Bestellen kan altijd!
Je kan de bestelling ophalen op in Zottegem.
Ga dan even naar www.pagadderkeforlife.be!

Welk goed doel steunen we dan?
Jullie steunen hierbij onze geweldige pagadders! Wij organiseren kampen en activiteiten voor kinderen in een kansarme omgeving.
Meer informatie over onze pagadders? Ga dan naar www.vzwpagadderke.be

Hoeveel kost ons dat?
Bijna niets! Voor 10 heerlijke wafeltjes betaal je €5 en voor 5 kerstkaarten betaal je ook €5. En niet te vergeten! Voor een warme chocomelk betaal je € 1,5. Wablieft? Zo weinig voor die lieve pagadders. Inladen maar!

Waarom dit goed doel?

Pagadderke is een warme organisatie die open staat voor kansarme kinderen. Dankzij de steun van de Warmste Week kunnen zij zoveel extra doen voor deze kinderen.

Pagadderke Kansen voor Kinderen

Vzw Pagadderke, Kansen voor Kinderen is een erkende, autonome vrijwilligersorganisatie die een plezierige en zorgeloze tijd wil bieden aan kinderen en jongeren met minder kansen.

We richten ons op kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar die opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare omgeving. Onze activiteiten zijn gratis (enkel voor het zomerkamp wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Jaarlijks organiseren we een zomerkamp, zeedag, Sintdag en PagadderPlus-weekend. We moedigen tieners aan om door te stromen tot vrijwilligers. Ouders en begeleiders zijn welkom op onze Pagadderdag.

Onze werking wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de vele enthousiaste vrijwilligers, de steun van verschillende sympathisanten en sponsoring van actievoerders.

We bestaan ondertussen reeds meer dan 20 jaar.
Meer informatie op www.vzwpagadderke.be

Bekijk dit goed doel