Wafeltjes voor de hulp van MS-patiënten

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

Ik verkoop wafeltjes ten voordele voor MS Liga. Hiermee kan je veel mensen helpen. MS is een ziekte waar nog niet heel veel kennis over is. Dus ook geen geneesmiddel. Met deze actie wil ik de personen met MS een hart onder de riem steken en de gehele opbrengst gaat integraal naar MS Liga.

Waarom dit goed doel?

Mijn nonkel is hier nog niet zo lang geleden voor gestorven en ik wil anderen dat hieraan lijden helpen.

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel