Wafelslag met warme chocomelk

Ten voordele van Cane & Gatto

De leerlingen van het 6de leerjaar verkochten een hele week lang wafels en warme chocomelk aan de schoolpoort van GO!basisschool ‘t Pleintje in Willebroek!

Waarom dit goed doel?

Omdat er heel veel dieren geen tweede kans krijgen. Dit goed doel geeft elk dier een kans. De dame achter de VZW Chloe Robart heeft een gouden hart voor ieder dier. Ze helpt echt de dieren vooral katten aan een nieuwe thuis. Ze zorgt voor hen zoals moeder Theresa!
Een extra steun kan deze VZW echt gebruiken!

Cane & Gatto

Cane & Gatto vzw vangt tijdelijk katten (voornamelijk straatkatten en vooral de wilde/angstige) op en treedt op als bemiddelaar voor honden, wanneer de dieren zich in een noodsituatie bevinden. Zoals bv door ziekte van het baasje of een verandering in de leefsituatie. Dit tot het diertje een nieuwe thuis heeft gevonden, dit doen we aan de hand van een vragenlijst en adoptiecontract. Dit alles wordt door slechts 2 personen volbracht met behulp van enkele vrijwilligers, wij overleven dankzij donaties en steunverkopen. Wij ontfermen ons ook over het welzijn van de zwerfkatten, deze worden geneutraliseerd en terug uitgezet op hun vaste plaats. Wanneer zij een kans kunnen hebben op een huiselijk leven, zullen wij deze hun geven.

Bekijk dit goed doel