Wafels en warme chocommmelk

Ten voordele van Cane & Gatto

Leerlingen van het 6de leerjaar van basisschool 't Pleintje in Willebroek organiseren een verkoopmoment, waar mensen dozen wafels en warme chocomelk kunnen kopen.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een klas (6b) in basisschool 't Pleintje in Willebroek.
Onze directrice is vrijwilliger in deze organisatie. Wij willen haar en de organisatie een steentje bijdragen.

Hiervoor bedachten we samen een actie. We verkochten wafels en warme chocomelk aan onze schoolpoort, dit voor 3 middagen.

Cane & Gatto

Cane & Gatto vzw vangt tijdelijk katten (voornamelijk straatkatten en vooral de wilde/angstige) op en treedt op als bemiddelaar voor honden, wanneer de dieren zich in een noodsituatie bevinden. Zoals bv door ziekte van het baasje of een verandering in de leefsituatie. Dit tot het diertje een nieuwe thuis heeft gevonden, dit doen we aan de hand van een vragenlijst en adoptiecontract. Dit alles wordt door slechts 2 personen volbracht met behulp van enkele vrijwilligers, wij overleven dankzij donaties en steunverkopen. Wij ontfermen ons ook over het welzijn van de zwerfkatten, deze worden geneutraliseerd en terug uitgezet op hun vaste plaats. Wanneer zij een kans kunnen hebben op een huiselijk leven, zullen wij deze hun geven.

Bekijk dit goed doel