Wafels en drankjes

Ten voordele van Folyfoot

Tijdens ons oudercontact verkopen we (enkele vrijwillige ouders en de kinderen van het vijfde en zesde leerjaar) verse warme wafels en drankjes. De kinderen kiezen zelf het goede doel waarvoor ze zich die namiddag willen inzetten.

Waarom dit goed doel?

Hanne deed haar spreekbeurt over broodfokkerij. Het voorstel om 'Folyfoot' dit jaar als goede doel te kiezen kwam ook van haar. De andere kinderen volgden haar zonder aarzelen.

Folyfoot

Dierenasiel Folyfoot vzw is een erkend dierenopvangcentrum dat zorg draagt voor het ophalen en de opvang van zwerfdieren in opdracht van politie en gemeenten, we zorgen ook dat de dieren zo spoedig mogelijk terug bij de eigenaar zijn. Ook onze adoptie dieren worden onmiddelijk geregistreerd als ze mee gaan met de nieuwe eigenaar en worden opgevolgd. Ook werken we met de middelen dat de hebben en zijn altijd blij met een beetje steun van de dierenvrienden. Wat alles wat we doen met de steun stellen we voor op onze Facebook pagina en onze website! Zodat de mensen zien wat er gebeurd met hun centjes

Bekijk dit goed doel