Wafelenbak kom op tegen kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

We gaan met de eerste graad van een school dus ongeveer 400 kinderen gaan wafels en cake's bakken en verkopen voor zo geld in te zamelen

Waarom dit goed doel?

Mijn oma heeft kanker en kan jammer genoeg niet meer genezen . Maar ik wil gezinnen die zo iemand hebben die nog wel kan genezen dat die geneest en als die niet meer kan genezen dat die nog zo lang mogelijk blijft leven.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel