Wafelenbak For Life

Ten voordele van Lost & Co

Vorig jaar stonden we in de krant met onze overheerlijke wafels. Laat ze dus niet koud worden, en kom voor een vrije gift proeven van dit lekkers.

Waarom dit goed doel?

Als Lierse Dienstencentra kiezen we graag voor een goed doel uit onze eigen stad. Bovendien is de problematiek waar zij mee bezig zijn brandend actueel.

Lost & Co

Lost & Co is er voor iedereen die een ingrijpend verlies meemaakt: wanneer je iemand belangrijk verliest maar ook wanneer je jezelf of je gezondheid verliest. Lost & Co zorgt er dan voor dat jonge mensen hun verhaal kunnen delen met anderen (iemand die zelf weet wat het is) en dat je kan deelnemen aan een activiteit als yoga, een kappersbeurt, een reeks bokslessen om te ontdekken wat je deugd doet op zo'n moment. Dit dankzij vele vrijwilligers met een gouden hart. Ook leuke koffiebars en cafés in Lier werken mee en sponsoren de drankjes. Daarnaast zwijgen we niet over verlies en kan iedereen met een vraag bij ons terecht via de wegwijs. We werken mee aan activiteiten van partnerorganisaties om meer bewustwording te creëren rond rouw en verlies ! Dit maakt dat mensen zich minder alleen zullen voelen, meer erkenning krijgen en kracht kunnen hervinden om verder te gaan.

Bekijk dit goed doel