Wafelbak Stadsbestuur Ronse

Ten voordele van STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

De medewerkers van de Stad Ronse bundelen de krachten om op 05/12/2019 samen wafels te bakken voor stichting Alzheimer onderzoek. We proberen ook dit jaar opnieuw ons doel van 3000 wafels te halen.

Waarom dit goed doel?

Na gezamenlijk overleg met de collega's werd beslist om dit jaar een actie op poten te zetten voor stichting Alzheimer onderzoek. Omdat we dit een accuraat thema vinden die nog meer aandacht verdient. Bijna iedereen kent ook wel een persoon met dementie...
We hopen met onze actie bij te dragen tot het zoeken naar een oplossing om deze vreselijke ziekte uit de wereld te helpen....

STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

SAMEN MET UW STEUN EN
ONS ENGAGEMENT STOPPEN WIJ ALZHEIMER!

Stichting Alzheimer Onderzoek (afgekort SAO) is een Belgische non-profit organisatie van openbaar nut. SAO werd opgericht in 1995 en financierde inmiddels reeds 160 innovatieve onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

Om alle Alzheimerpatiënten van vandaag en zeker van morgen hoop te geven moeten we nu fors investeren in wetenschappelijk onderzoek. Vandaar onze oproep : Vecht mee met ons tegen Alzheimer, want alleen onderzoek geeft hoop.
Stichting Alzheimer Onderzoek is de enige stichting die financiële ondersteuning biedt aan het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer in België.
Alle donaties gaan integraal naar het Alzheimeronderzoek in België.

Bekijk dit goed doel

Video's