Wafel- en truffelverkoop

Ten voordele van Dierenasiel Ninove

Wafel-en truffelverkoop tvv Dierenasiel Ninove van 08/11/2019 tot 08/12/2019. Via alle vrijwilligers en het Dierenasiel zelf kunnen dozen truffels en wafels aangekocht worden. De verkochte wafels en truffels kunnen, tijdens de" Warmste Week happening" tvv Dierenasiel Ninove op 21/12/2019 afgehaald worden.
De truffels kunnen zeker aangekocht worden voor de naderende feestdagen. De wafeltjes zijn niet te versmaden. Voor elk wat wils. Meer info via de website van het Dierenasiel.

Waarom dit goed doel?

Als vrijwilliger zie ik van dichtbij welke noden er telkens zijn in het dierenasiel. Als er voor alle opvangdieren een goede verzorging en een goed onderkomen moet zijn is er veel geld nodig. Met dit geld kunnen de medische kosten, die soms zeer hoog oplopen, bekostigd worden. Ook de dagdagelijkse werking, verwarming en elektriciteit kosten veel geld. De herinrichting en aanpassing van de infrastructuur kosten telkens handenvol geld. Zonder de steun van iedereen met een hart voor dieren lukt dit niet. Daarom kies ik voor Dierenasiel Ninove.

Dierenasiel Ninove

Opvang van afgestane en verloren honden en katten. Verloren dieren de eigenaars zoeken en deze terug verenigen. Indien geen eigenaar meer te vinden worden deze dieren zoals de afgestane dieren ter adoptie gezet en zoeken we een nieuwe thuis voor hen. Ook inbeslaggenomen dieren en bij uithuiszettingen de nog aanwezige dieren opvangen en verzorgen. Tijdelijke opvang van huisdieren van mensen die opgenomen werden in de kliniek, revalidatie en internering. Meestal op vraag van OCMW.

Bekijk dit goed doel