Waak-Hakant for Life gelegenheidskwis

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Waak-Hakant is een groepje vrienden die hun oorsprong vond in het Jeugdhuis van Herenthout ergens halverwege Jaren '90.
Tijdens het laatste Ardennenweekendje kwam het idee om iets voor Music For Life te doen. Bedoeling is om er een echte gelegenheidskwis van te maken in Waak-Hakantstyle. Met ne lach en ne zwans, soms ernstig maar bovenal plezant!
We doen dit ten voordele van "Levensloop Neteland (stichting tegen kanker)" omdat we sterk in deze organisatie geloven en omdat we helaas allemaal, van kortbij of veraf, te maken krijgen met deze verschrikkelijke ziekte. Kanker laat niemand onberoerd. Het was dan ook zeer leuk om te zien dat de ganse Waak-Hakant-groep zijn schouders onder dit initiatief wilde zetten en dat iedereen vrijdag 4 oktober aanwezig zal zijn om alles mee op te bouwen en de ganse kwis mee te werken om onze winst tvv Levensloop zo groot mogelijk te maken.

Waarom dit goed doel?

Omdat we sterk in deze organisatie geloven en omdat we helaas allemaal, van kortbij of veraf, te maken krijgen met deze verschrikkelijke ziekte.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiƫnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel

Video's