VVA

Ten voordele van UNICEF BELGIE

Zie vorig scherm

Waarom dit goed doel?

Hey wij zijn de vva (vrienden voor altijd). Op het warm winter wijkfeest in antwerpen hebben wij oorbellen, bandjes en orbeez verkocht (orbeez zijn balletjes die je in je planten doet om water af te geven bevoorbeeld als je op vakantie gaat) in totaal hebben we 30 euro verzameld. we hopen dat unicef België met dit geld iets kan doen. ps wij zijn aysha, tibe, gus, bilal, tibo, felix, dario en Emma, zijn 10 jaar en zitten in de stedelijke basisschool de evenaar. groetjes de VVA

UNICEF BELGIE

We bouwen aan een wereld waarin alle kinderen veilig en gezond kunnen leven. Een wereld waarin alle kinderrechten gerespecteerd worden.

Ons doel is om ieder kind een goede start in het leven te geven, een echte kindertijd.

UNICEF zet zich in zodat ze gezond kunnen opgroeien, zich volledig kunnen ontplooien en het beste uit het leven kunnen halen, voor zichzelf én voor de wereld. Waar ze ook wonen of wat ook hun afkomst is, we zijn er voor ieder kind, onvoorwaardelijk.

Het is de missie van UNICEF om de kinderrechten te doen naleven, in België en wereldwijd. We zijn actief in 189 landen en werken rond 5 prioriteiten.

UNICEF wil dat ieder kind:
- overleeft en zich ontplooit;
- leert;
- wordt beschermd tegen geweld en uitbuiting;
- in een gezonde en veilige omgeving leeft;
- dezelfde slaagkansen krijgt in het leven.

Deze prioriteiten komen ook terug bij alle interventies van UNICEF in noodsituaties.

Meer info: www.unicef.be

Bekijk dit goed doel