Vorsselmans City Run

Ten voordele van LGD Alliance Belgium

Elk jaar groeit het bedrag ten voordele van de warmste week en ook dit jaar willen wij, het personeel van de firma Vorsselmans ons steentje bijdragen in deze hartverwarmende actie!

Daarom organiseren wij op zaterdag 21 september 2019 een Vorsselmans city run. Samen willen we door Loenhout lopen om zo geld in te zamelen voor een aantal goede doelen zoals het Warmste Weekend in Loenhout en respijthuis Limmerik in Pulderbos. Nadien plannen we nog een afterparty!

Wij voorzien een parcours van 5km of 10 km in en rond de wijde omgeving van Vorsselmans door een aantal interessante locaties.

Het parcours kan je al lopend of wandelend afleggen. Vertrek en aankomst zijn voorzien bij de gebouwen van Vorsselmans.

Er zal de mogelijkheid zijn om iets te eten en te drinken. Voor de kinderen wordt er ook randanimatie voorzien.

Voor de doorzetters start er om 19h nog een afterparty waar de partyband Six on Fire er een leuk feestje van komt maken! Sfeer gegarandeerd!

Waarom dit goed doel?

Omdat, wellicht zoals in vele van deze gevallen, er nog maar weinig aandacht is rond en voor mensen met deze aandoening en zij extra aandacht en steun verdienen. Wij worden er ook bij ons in de gemeente mee geconfronteerd en bijgevolg zijn wij er op deze manier ook dichter bij betrokken. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen.

LGD Alliance Belgium

De vzw heeft als doel:
- het verbeteren van de levenskwaliteit en medische zorg voor patiƫnten met GLA (General Lymphatic Anomalies) en GSD (Gorham-Stout Disease) door het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek voor het vinden van de oorzaak, het effectief behandelen en uiteindelijk het genezen van deze ziekte.
- het ondersteunen en het verbinden van patiƫnten onderling en hun omgeving, het informeren van de betrokken gemeenschap, de medische professionals en het bredere publiek over deze ziekte.

Bekijk dit goed doel